ROUW de voorstelling

In november is een selectie van ons werk te zien in het Plein Theater tijdens de voorstelling ROUW van Marte Boneschansker. “Rouw gaat over verlies. Over wat verdwijnt en voorbij gaat. Over de dood maar ook over verbroken relaties, verloren vriendschappen en het verlies van banen, lichamen en landschappen.”

Tijdens een wandeling kris kras door Amsterdam Oost luister je naar verhalen van buurtbewoners over verlies. Het is een indrukwekkende belevenis, in je eigen bubbel van een soort paraplu en de koptelefoon voel je tegelijk de verbintenis met al de mensen van de stad, binnen en buiten, onvermijdelijk krijgen we allemaal met verlies te maken.

We hebben de kans gekregen bij deze voorstelling al een voorproefje van Een Mozaïek van Verlorenen te tonen. Bij binnenkomst zijn de foto’s te zien. We zijn erg blij al een iets van ons werk zichtbaar te kunnen maken op een plek waar het thema al een grote rol speelt. Met dit voorproefje willen we Een Mozaïek van Verlorenen kenbaar maken zodat meer mensen de kans krijgen om deel te nemen.

Dus als je een kledingstuk hebt bewaard van een geliefde overledene met een bijzonder verhaal en je wil meedoen aan Een Mozaïek van Verlorenen, neem gerust contact met ons op. Maar ga vooral de audiovoorstelling ROUW beleven en geniet van de intieme sfeer!

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag de hele maand november.

Ymer gekleed in de nette blouse van diens vader en opgemaakt in zijn stijl.