Presentatie en crowdfunding

Met jouw hulp realiseren we de spectaculaire presentatie van ons project over verlies en herinneren met de zintuigen! De datum van de vertoning van ons gehele project komt met rasse schreden dichterbij.

Bijna twee jaar lang hebben we mensen gesproken over verlies en over hun herinneringen aan een dierbare. We hebben intieme momenten meegemaakt met deelnemers die hun ervaringen en emoties in woord en beeld hebben gedeeld. Samen hebben we onderzocht hoe je met de zintuigen kunt herinneren.

Nu is er een waardige plaats gevonden om al deze lieve mensen en hun verhalen bij elkaar te brengen. In het kader van de Nationale Week tegen de Eenzaamheid zullen onze deelnemers symbolisch, en vermoedelijk ook fysiek, elkaar ontmoeten in de idyllische Hoftuin achter het Nationaal Namenmonument in Amsterdam.

Het project zou niet af zijn zonder een tastbare herinnering. We hebben Ymer Marinus, een gevoelige vormgever gevraagd om een boek te ontwerpen waarin alle foto’s en verhalen worden gebundeld. Het wordt een prachtig boek dat je kunt voelen. Een boek om zelf te koesteren of misschien om cadeau te doen aan iemand die troost nodig heeft.

Dit zijn optimistische en ambitieuze plannen, een boek tegelijk met een tentoonstelling buiten! Om dit te realiseren hebben we een crowdfundingcampagne opgezet. Jij kunt ons helpen door onze missie kenbaar te maken onder een breed publiek: aandacht vragen voor verlies, eenzaamheid en rouw.

Help ons door te doneren en deel de link zodat anderen ons ook kunnen steunen. Met jullie hulp hopen we het drukken van het boek en de expositie mede te financieren. Wij zijn heel erg dankbaar voor alle steun en hulp!

Noteer alvast plaats en datum:

Op 28 september om 17:30 in de Hoftuin achter het Nationale Namenmonument in Amsterdam. Wethouder Alexander Scholtes (portefeuilles o.a. zorg en maatschappelijke ontwikkeling en publieke gezondheid en preventie) komt de expositie openen en zal het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen. Tot dan!

Chaja met de schoenen en de tas van haar moeder.