De Hoftuin

Het is nu eindelijk zo ver gekomen!

Een Mozaïek van Verlorenen is te zien in de Hoftuin in Amsterdam. Het werk is vanaf nu tot 25 oktober elke dag gratis te bekijken tot 17 uur.

We zijn super trots het werk te mogen exposeren in de Hoftuin, en ook in kader van de Week tegen Eenzaamheid. Ik nodig jullie allemaal uit om het werk te komen bekijken. Het is de eerste keer dat we alle twintig foto’s en tweeëntwintig mensen bij elkaar mochten exposeren, en het is echt erg bijzonder om al deze verhalen bij elkaar te zien staan. Daarnaast is de Hoftuin echt een prachtige en rustige plek in het hartje van Amsterdam waar je ook lekker kan zitten en een kopje koffie drinken. Daarbij ligt nu ook ons boek Een Mozaïek van Verlorenen te koop in de museumshop van het H’ART.

Vanaf nu tot en met 25 oktober
Elke dag tot 17 uur
Gratis te zien
Hoftuin, Nieuwe Herengracht 18 a, Amsterdam

Het werk staat nu in de tuin samen met een Telefoon van de Wind. Een kunstwerk van Itaru Sasaki waarbij een telefooncel zonder verbinding wordt geplaatst met de symbolische betekenis contact te leggen met iemand waarmee je geen contact meer kan hebben. De Telefoon van de Wind is verschenen in de tuin op initiatief van Mireille van Gils van Humanitas. Humanitas is een stichting die onder andere rouwgroepen verzorgt. Ik heb hier mijn rouwgroep gevolgd, en dat is een erg positieve ervaring voor me geweest.

Ik plaats hieronder nog wat informatie hierover voor de geïnteresseerden:

https://telefoonvandewind.nl/
https://www.humanitas.nl/
https://www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/

Een Mozaïek van Verlorenen is te zien in de Hoftuin in Amsterdam